Søg
  • Stine Skot

Intern aflevering på vores politiske program


Lige nu sidder jeg i slutspurten frem til deadline på aflevering af politiske forslag til Alternativets politiske program til kommunalvalget i København. Det har været virkelig spændende at få lov at snakke med så mange dygtige og engagerede mennesker og jeg ville ønske, at der var mere tid til at snakke med flere. Nu føles denne aflevering som en slags eksamen, som jeg slet ikke har fået læst nok på - jeg håber, at resultatet kommer til at afspejle Københavns, Københavnernes og vores fælles fremtids behov. Heldigvis skal forslagene gennem en medlemsinddragende proces i flere stadier, så jeg føler mig tryg ved, at vi sammen får de bedste forslag formuleret så skarpt som muligt.


0 visninger

© 2023 by Jade&Andy. Proudly created with Wix.com