top of page

Min første brandtale!

Så lykkedes det at blive kandidat for Alternativet... jeg er nu officielt sprunget ud i kommunalpolitik! Det bliver den vildeste rejse og uddannelse - jeg er fyldt med glæde, forventing og frygt på én gang :-)

Jeg vil lige give jer min tale fra dagens opstillingsmøde med på vejen ;-) :

I København kan alt lade sig gøre… alt kan ske. Jeg kan gå en tur ned af strøget en lørdag aften og på mystisk vis ende i en tatooshop og møde den sejeste unge kvinde med stærke holdninger til tatoobranchens etiske udfordringer. Jeg kan vente på min mand udenfor banken og inden han kommer ud blive inviteret på frikadeller af en ældre dame… Jeg kan stå på Hovedbanen og falde i snak med en hjemløs om, hvordan de faktisk er organiserede og politisk aktive og interesserede, men har svært ved at holde fast på grund af deres daglige udfordringer… Hvis man lytter og er åben, så er der så meget velvilje og kraft i København. Alt den kraft skal Alternativet bringe med ind i Borgerrepræsentationen!!

Vi står overfor et massivt behov for, at vi som individer, som naboer, som medlemmer af Alternativet, som borgere i København og som politikere begynder at vise vejen til fællesskabet. Fællesskabet er en fornemmelse af at høre til, at have nogen at dele sin hverdag med og at føle at nogen har ens ryg, hvis det skulle gå galt. Det fællesskab skal også med ind i Borgerpræsentationen.

Jeg er god til at lytte og til at være til stede i nuet, derfor oplever jeg tit de umiddelbare snakke med fremmede på gaden. Det vil jeg gerne bringe med ind i Borgerrepræsentationen. Jeg vil have umiddelbare snakke med de andre politikere og danne relationer på tværs af partilinjerne, jeg vil overraske dem med festtaler fra den ældre dame, den hjemløse, tatookvinden, jeg vil overraske dem med blomster og mødedisko og jeg vil stille forslag fra Alternativets medlemmer. Sammen med jer, alternativets medlemmer, vil jeg bryde grænserne mellem politikere og borgere – vi skal løfte København sammen!

Alle 18 kandidater. På billedet mangler Fanny, Jakob Gorm og Rolf

TAK!

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page