Ordførerskaber

Jeg har været på hyttetur med mine 18 kandidatkolleger, det var både drøn hyggeligt og virkelig produktivt. Vi fik blandt andet udviklet og fordelt ordførerposter.

Ordfører for Ny politisk kultur og medborgerskab Grunden til at jeg overhovedet blev interesseret i Alternativet og lige så stille har vovet mig ind i (parti)politik skridt for skridt er tanken om, hvad Ny politisk kultur kan gøre for vores lidt triste politiske sfære. Ny politisk kultur er selvfølgelig meget mere end debatdogmer og kerneværdier. Det er også involverende demokrati og en åbenhed for nye måder at tale politik på – og for filan hvor jeg glæder mig til at udforske det område!!

Ordfører for Film, spil og design OG mit andet ordførerskab …hvordan skal jeg beskrive det? Jeg mener, at kultur og kreativitet er grundlæggende for nytænkning som igen er grundlæggende for at vi udvikler os og vores samfund...innovation... Og derudover er der klart en masse god økonomi i dele af den kreative branche, som vi kunne gøre meget mere for på mange måder. Det bliver utroligt sjovt, det bliver lærerigt og forhåbentlig kan jeg bringe en masse fede idéer frem og til diskussion til gavn for Københavnerne.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square