top of page

Teknisk valgforbund

For mig er det det eneste rigtige at takke nej til diverse tekniske valgforbund. Alternativet er et nyt parti og vi er hverken røde eller blå og det bliver vi nødt til at insistere på indtil, det er forstået. Mange ved ikke hvad et teknisk valgforbund er (det gjorde jeg heller ikke selv før dette) og hvis vi indgik i et valgforbund med andre partier ville både presse og Københavnere forstå os i politisk dybere sammenhæng/samarbejde.

Ved at indgå i teknisk valgforbund ville vi gå ind i en dem/os forståelse. Jeg ønsker modsat, at vi kan række ud til alle og det tror jeg (paradoksalt nok) vi gør bedst nu ved at stå alene.

For mig er samarbejde med ALLE vigtigt!

Læs artiklen hvor Niko Grünfeld melder Alternativets beslutning ud her.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page